top of page
Screenshot 2023-04-24 at 12.35.06.png

Har du lige købt hus eller skal du snart?
Få et EL-gennemtjek
for kun 14,95 pr m2

Når du kigger på hus, får du en tilstandsrapport, som (forhåbentligt) også indeholder en el-rapport. Dog skal man lige huske, at det er sælger, der står for den del.
Sælgers el-rapport er IKKE en grundig gennemgang, som sikrer DIG som køber imod fejl, mærkelige, ukurante løsninger, potentielle brandfælder og generelle mangler og ulovligheder.

Derfor tilbyder jeg for kun kr. 14,95 pr m2, et EL-GENNEMTJEK af hele huset, så du slipper for ubehagelige overraskelser, eller måske ligefrem retssager, i fremtiden.

Hvis jeg finder fejl/anmærkninger, får du et estimat. Så kan du og sælger forhandle om, hvem der skal betale udbedringen eller om det skal gøres gennem f.eks. ejerskifteforsikringen.

Eksempel fra den virkelige verden

Køber syntes, at strømmen opførte sig lidt underligt, da han satte lamper i lampeudtagene i hans nye hus, så han ringede for at få lavet lidt småting.

Jeg opdagede hurtigt, at der var skjulte samlinger i lampeudtag, hvor jeg påpegede overfor ham, at det er en ulovlig installation, som var foretaget. Sådan var det desværre lavet i hele huset.
Jeg kiggede kundens el-rapport igennem, og kunne konstatere, at der ikke var påpeget noget omkring de skjulte samlinger i huset. 

Resultatet blev, at køberen af huset, fik pillet alt loft ned i hele huset, så elinstallationen kunne udbedres og nyt loft blev sat op på forsikringens regning.

Prisen for et tjek er kr. 14,95 pr m2 + tillæg for kørsel udenfor Odense

Hør mere om
El-gennemtjek
Ring på
22 73 51 45
eller brug kontaktformularen

Tak for din mail

bottom of page